Strandok és kirándulás Rab szigetén

www.croatianvillaholidays.com

A mediterrán éghajlatú, mintegy 90 négyzetkilométer területű Rab sziget az Adria kilencedik legnagyobb szigete. Nyáron átlagosan 26 Celsius fokos hőmérséklet uralkodik a szigeten, ami kiváló feltételeket biztosít a strandolással tarkított nyaraláshoz. Rab szigete kiváló nyaralóhely kisgyerekes családoknak, de olyanoknak is, akik először járnak Horvátországban – garantáltan beleszeretnek majd a helybe!

Könnyű megközelíthetőség Magyarországról

Rab szigete Budapesttől mindössze 550 kilométerre található, és Magyarországról igen könnyen megközelíthető. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a magyar turisták körében rendkívül népszerű a sziget, ha ide látogatunk, szinte biztos, hogy találkozunk majd magyarokkal. A strandolás, a tengerpart szerelmeseinek tökéletes választás, a szigeten ugyanis annyi strand van, hogy akár minden nap újat próbálhatunk ki!

Bőven akad felfedeznivaló

Bár Rab tökéletes hely a strandolni vágyóknak, azok sem unatkoznak itt, akik szeretnék felfedezni Horvátországot. A sziget központi városa is gyönyörű, ezen kívül fantasztikus hajókirándulásokon is részt vehetünk, ha itt járunk. Szálláshely tekintetében igen széles a paletta, apartmantól a szállodáig mindennel találkozhatunk.