Nyaraljon Lovranban!

www.visitopatija.net
Régió: 

Horvátország gyönyörű tengerpartjainak kiélvezése az olyan gyönyörű nyaralóhelyeken a legkellemesebb és legkiélvezhetőbb, mint amilyen Lovran.

Lovran egy régi település, egészen az ókorig nyúlik vissza a keletkezése. A történelem szerelmesei bizonyára szívesebben nyaralnak egy múlttal rendelkező településen.

Romantika és szórakozás

A múltja is hozzájárul ahhoz a romantikához, amit a hely összképe nyújt. Horvátország egyik legnyugodtabb, legintimebb nyaralóhelye. A tenger melletti sziklafalon egy sétány helyezkedik el, amely tökéletes terepet biztosít a hosszú, romantikus sétáknak. A helyi látnivalók közül kiemelkedik a sok régi osztrák villa, melyek ma már turista-szálláshelyként üzemelnek.

A tengerpart közvetlenül a város előtt található, néhol apró kavicsos, de van betonozott partrész is, amelyen lépcsők vezetnek bele a tengerbe. A Kvarner nevű strand a családosok kedvenc helye, hiszen lassan mélyül a víz, és a kisgyerekek is kedvükre lubickolhatnak.

Azoknak, akik pusztán kikapcsolódásra vágynak, ott van a Peharovo strand, ahol rengeteg szórakozóhely, sőt még egy vidámpark is a szórakozni vágyókra vár.

Szállás is könnyen található, hiszen üdülőhelyként működik a város. Megtalálhatóak a meghitt szállodák, mint a Hotel Park Lovran, de ugyanakkor apartmanok is rendelkezésre állnak, ha inkább amellett döntenének.