Novi Vinodolski: az aktív pihenés városa

www.repulojegyutazas.hu
Régió: 

Novi Vinodolski egy Kvarner-öbölben elhelyezkedő tengerparti kis város, mely Horvátország igen nagy előszeretettel látogatott üdülő települései közé tartozik. Egykoron a Frangepán nemesi család tulajdonát képezte, ennek köszönhetően számos történelmi és kulturális kincsben bővelkedik.

A tengerparti nyaralások szempontjából régi hagyománynak örvend Novi Vinodolski városa, mivel első strandját már a XIX. században nagy népszerűség övezte. Ez a népszerűség a mai napig nem hagyott alább, minden évben látogatók ezrei látogatnak el ide a mediterrán levegő, a kristálytiszta víz, valamint a tökéletesen kialakított apró kavicsos strandok miatt. Rengeteg apartman és villa nyújt szálláslehetőséget Novi Vinodolski pihenni vágyó vendégei számára. Aki nyaralása során nem szeretne lemondani a luxusról, annak természetesen több csillagos szállodák is rendelkezésére állnak.

Sétálóutcák

Az igényesen megtervezett sétálóutcák szabadtéri éttermek és utcai árusok sokaságának adnak otthont. Egy-egy városi séta alkalmával lehetőségünk nyílik a horvát gasztronómia megízlelésére, de üres kézzel sem kell hazatérnünk, mivel nyugodtan válogathatunk a boltok szebbnél szebb szuvenírjei közül.

Mindenképp érdemes ide terveznünk nyaralásunkat. Koncertek, éjszakába nyúló zenei fesztiválok, jelmezes előadások, hangulatos kis utcácskák és gyönyörű tengerpart várja a kikapcsolódni vágyókat.