A népszerű Medveja kemping

www.opatija.net
Régió: 

Medveja városa tökéletes horvátországi nyaralóhely a természetkedvelőknek, nagyon közel Opatijához. Az üdülőhely tele van a csodálatos mediterrán éghajlat növényzetével, ezáltal felkínálva rengeteg kirándulási helyet, bicikli utakat. Tökéletes az aktívabb vakációt kedvelők számára. Mindemellett kiváló nyaralási hely a családok számára is, hiszen nagyon családbarát a környezet, hosszú partjai és lélegzetelállító kilátásai vannak.

A legkomfortosabb kemping

A Medvejában nyaraló turisták legkedveltebb szálláshelye a kemping, ami a mindig friss levegőnek, meg a természetközelségnek tulajdonítható. Ugyanakkor találhatóak itt lakókocsik, személyes apartmanok, kis bungalók, sőt tengerre néző villák is a turisták rendelkezésre állnak. Így ez a kemping az összkomfort egy teljesen új oldalát mutatja. A kempingben helyet kapott egy egészségügyi központ, rengeteg étterem, pizzéria, kávézó.

A tengerpart két kilométer hosszú, kavicsos partrész, ahol lehetőségük van a nyaralóknak a különböző vízi sportok kipróbálására.

Hegymászásra, természeti parkok meglátogatására is van lehetőségük az ide érkezőknek, ugyanakkor esti kikapcsolódásra is, hiszen a tengerparti bárokban zajlik éjszaka az élet.

Horvátország egyik legszebb kemping-nyaralóhelye Kempija, mely lehetőséget nyújt minden korosztálynak a tökéletes nyaralás megvalósítására.