Horvátországi nyaralás egészen közel: Crikvenica

www.crikvenicaapartmentssax.com
Régió: 

A Fiumétől mindössze 30 kilométerre, délkeletre található Crikvenica a Kvarner-öböl egyik legnépszerűbb települése. Mivel Budapesttől csupán 506 kilométerre található, sokan választják ezt a helyet a magyarok közül, hiszen autóval 5 óra alatt elérhető. Ennek köszönhetően Crikvenica az egyik legközelebbi horvátországi tengerparti nyaralóhely számunkra, nem csoda, ha itt járva gyakran hallunk magyar szót.

A strandolóknak ideális

Crikvenica ideális hely azok számára, akiknek a nyaralás egyet jelent a tengerparton való pihenéssel, a tengerben fürdőzéssel. Itt ugyanis olyan rendkívül izgalmas látnivalók nincsenek, mint sok más horvát városban, vannak viszont kiváló strandok, melyek minden igényt kielégítenek. Kirándulni azonban lehet, a közelben lévő Krk sziget ugyanis erre kitűnő alternatívát biztosít, ráadásul autóval legfeljebb egy óra alatt megközelíthető.

Olcsó, sokféle szálláslehetőség

Crikvenica városában meglehetősen olcsón kínálnak szállásokat horvátországi viszonylatban, azonban éppen ennek köszönhető, hogy a város főszezonban elég zsúfolt. Mégis megéri elviselni az embertömeget, ugyanis gyakorlatilag az egész város egy hatalmas tengerpart, így nyáron ideális hely a kikapcsolódásra.