A gyönyörű Mošćenička Draga

www.rezervuj-ubytovanie.sk
Régió: 

Mošćenička Draga egy horvátországi nyaralóhely, tengerpartja egyike a legszebbeknek: gyönyörű tiszta a tengervíz, szép természet övezi be a tájat.

Az óváros régi házai igazi turisztikai látványosságnak számítanak, hiszen egészen a tengerszintig ereszkednek. A település előnye, hogy nagyon közel van Opatija városhoz, melyben rengeteg látványosság várja az odalátogatókat. Így részesülhet a kis település meghittségéből, ugyanakkor karnyújtásnyira van a nagyváros is.

Családias hangulat

Családosok számára igazán ideális, szállás szempontjából is válogathatnak a legkedvezőbbek közül. Vannak apartmanok, szállodák és kempingek, de a helyiek vendégszobái, vendégházai igazi bepillantást nyújthatnak a helybeli kultúrába. Itt igazán családias hangulatban tölthetik el az értékes nyaralás pillanatait.

A város központjába az autókat nem engedik be, így nyugodt sétákat lehet tervezni kisgyerekekkel is a városban. Nagyon békés, csendes vidék, igazi kikapcsolódást nyújt.

A strandtól nem messze egy gyönyörű fenyves erdő található, ahova hűsítő kirándulásokat lehet szervezni egy forró strandolás után. Ha nem tud dönteni a hegyvidék, és a tengerpart között, ez lesz az ideális nyaralóhely az Ön számára.

A tengerpart apró kavicsos. Összesen hét strand található a településen, melyek gyönyörű látványt nyújtanak a fenyves közelében. A település híres gasztronómiai értékeiről is, a legízletesebb helyi specialitásokat lesz alkalma megkóstolni itt. A település tele van kávéházakkal, vendéglőkkel, kis üzletekkel.