Pihenjen kellemesen Podgorán!

www.villasunce.net

Podgora remek nyaralási lehetőséget kínál a pihenni és szórakozni vágyóknak, mivel tengervize tiszta, strandjai jól felszereltek, szálláshelyei színvonalasak és gasztronómiai kínálata gazdag. Az itt töltött pihenést kellemessé teszik a helység egzotikus növényzetei, a csodálatos ültetvények színei és illatai.

Nemzeti és nemzetközi ételek

A Podgorában található pizzériákban és éttermekben, szállodai épületekben kipróbálhatunk számos nemzeti és nemzetközi ételt és italt. A podgorai konyha az ízletes ételeivel nagyban hozzájárul az itt tartózkodók jólétéhez, ugyanis mindig friss, szezonális alapanyagokból készülnek a fogások, amelyek jó minőségűek és többnyire az őstermelőktől származnak.

Sport, kikapcsolódás

Podgorában rengeteg szabadidős tevékenységet vagy sportot is űzhetünk: búvárkodhatunk, szörfözhetünk, vízisízhetünk vagy jet-skizhetünk, vitorlázhatunk, de bérelhetünk csónakot, kajakot, vízibiciklit is. A strandon mindenféle labdajáték-lehetőségek állnak a rendelkezésünkre: tenisz, futball, kosárlabda, kézilabda, röplabda. A közelben lévő Biokovo Nemzeti Parkban a turistáknak további lehetőségek is kínálkoznak: siklóernyőzés, hegymászás, sárkányrepülés, ejtőernyőzés.

Persze sokféle érdekes szórakozást ígérő kulturális programokon is részt vehetünk, mint például zenei estek vagy féktelen ünnepélyek (halászünnep). Estéinket bárokban is eltölthetjük, de klubokban is táncolhatunk.