Paradicsomi sziget Horvátországban: Brac-sziget

www.charterworld.com

A Brac szigete Horvátország egyik legnagyobb és legnépesebb szigete. Egészen pontosan a Split-öböl keleti oldalán helyezkedik el, Split és Makarska között. A nyaralók számára Brac szigete igen kecsegtető, ugyanis azon kívül, hogy gyönyörű helyen fekszik, tökéletes klímával, itt senki nem unatkozik, ugyanis a strandolás mellett akár egy hetet is eltölthetünk a helyi és környékbeli látnivalók megtekintésével.

Strand és napozás mindenekfelett

Brac szigete mindenkinek bátran ajánlható, akinek az a célja, hogy egy gyönyörű helyen töltse el horvátországi nyaralását. Aki strandolni vágyik, tökéletes helyen jár, a szigeten ugyanis a tengerpart kiválóan alkalmas arra, hogy lubickolással és az árnyékban pihenéssel töltsük el az időnket. Erre rásegít az igencsak meleg, mediterrán klíma is, valamint a folyton hétágra sütő nap – a naptejet semmiképpen ne hagyjuk otthon, ha jót akarunk magunknak!

Aktív nyaralásra is megfelelő hely

Brac azonban nem csak azok számára kiváló, akik a tengerparton pihenéssel képzelik el a vakációt. Az aktív nyaralás szerelmesei is jól érezhetik itt magukat, mert rengeteg a látnivaló mind itt, mind pedig a környéken. Sportolási lehetőségek is adottak, mint például a búvárkodás, úszás, kerékpározás vagy a kirándulás.