Különleges szép horvát nyaralóhely Makarska

www.tempet-makarska.com

Makarska a méltán híres Makarskai Riviéra központja, a turisták nagy kedvence, bár csak alig 100 évvel ezelőtt indult be igazán a turizmus ezen a területen. Makarska első szállodáját 1914-ben építették meg, persze azóta jó néhány másik követte, aminek köszönhetően kivirágozhatott a turizmust. Népszerűségét alighanem a környezet egyedülálló hangulata adja, ami mágnesként vonzza a látogatókat.

Igazi turistaparadicsom

Mióta a turizmus igazán beindult a környéken, el lehet mondani, hogy Makarskából igazi turistaparadicsomot csináltak. Ha nem lenne elég önmagában a csodálatos Biokovo-hegy közelsége, a város szűk utcákkal rendelkező óvárosa, virág- és gyümölcspiaca, illetve pálmafás promenádja is biztosítja a valódi nyaralóhangulatot. Mindezt fokozza a fehér tengerpart is, mely lélegzetelállító kontrasztot alkot az azúrkék tengerrel.

Nem unatkozhatnak a fiatalok sem

Makarska tökéletes mindazok számára, akik szeretnének a tengerparton pihenni és strandolni, ebben azonban nem merül ki, amit nyújtani tud. A fiatalok számára több diszkó is biztosítja az éjszakai szórakozást, ezeken kívül pedig számos bár, kocsma, és kávézó gondoskodik az éjszakai élet pezsgéséről, így ez az egyik legnyüzsgőbb horvát nyaralóhely.