A képeslapok szépsége Basko Polje

www.basko-polje.cz

A legtöbb embernek érthető okokból nagyon fontos, hogy az éves nyaralását egy olyan helyen töltse, ahol igazán képes kikapcsolni, lazítani. Sokunknak ehhez egy festői szépségű helyre van szüksége. Basko Polje ilyen szempontból tökéletes választás, ugyanis ez a nyaralóhely teljesen olyan, mint amilyet az utazási irodák prospektusain láthatunk: gyönyörű tengerpart, gazdag növényzet, szikrázó napsütés – mi kell még a pihenéshez?

Kavicsos strandok, tiszta tenger

Basko Polje az egyik leggyönyörűbb helyen van az Adrián, mégpedig a Makarskai Riviérán, ami telis-tele van lenyűgöző szépségű, kavicsos strandokkal. Ha a nyaralást a tengerparton tervezzük eltölteni, keresve se találhatnánk ennél jobb helyet. Mindez csodálatos, egyedülálló környezetben, igen gazdag növényzettel tálalva, ami csak fokozza a tengerpartok szépségét.

Halászfaluból lett a turisták kedvence

Basko Polje egy kis halászfalu volt, mára azonban a turisták egyik kedvenc helye. Villák, szállodák, apartmanok, gondoskodnak a kényelmes szállásról, a kulturális, sport és szórakoztató események sokasága pedig minden korosztálynak kitűnő szórakozási lehetőséget nyújtanak.