Gyönyörű strand, sok látnivaló Tucepiben

www.tucepi-info.net

Tucepi a Makaraskai Riviéra egyik gyöngyszeme. A központot alkotó Makarska városától mindössze 4 kilométerre található. A település hosszú strandjáról híres, mely 3 kilométeren terül el, sétánya pedig fenyvesek mellett húzódik. Ebből nem nehéz kitalálni, hogy igen népszerű nyaralóhely azok körében, akik a strandolást részesítik előnyben egy nyaralás során, hiszen a hely kiválóan alkalmas arra, hogy ezen szenvedélyünknek hódolhassunk.

A városnézőknek is kedvező

Tucepiben azok sem unatkoznak, akik a nyaralás során nem csak a tengerparti pihenésre vágynak, hanem szeretik felfedezni az adott város is. Itt ugyanis több látnivaló is van, így ha útnak indulunk a településen, bizony van mit megnézni. A nyári hónapokban különböző programok is színesítik a palettát, így garantáltan nem fog unatkozni senki, aki Tucepit szemeli ki a nyári szabadság helyszínéül.

Szórakozási lehetőségek a közelben

Mindazok, akik pezsgő éjszakai életre vágynak, megkaphatják. Bár Tucepi nem kifejezetten erről az oldaláról ismert, a mindössze 5 kilométerre elterülő Makarska igen. Aki igazán jó bulikra vágyik, az mindenképpen látogasson el ebbe a városba, itt ugyanis garantált a pezsgő éjszakai élet.