Elsőrangú nyaralóhely Horvátországban Brela

www.huffpost.com

A hatalmas Biokovo lélegzetelállító hegyoldala alatt húzódik a híres Makarskai Riviéra, melynek egy igen népszerű része Brela. Ez a nyaralóhely nem véletlenül örvend rendkívül nagy népszerűségnek a turisták körében, ugyanis csodálatos környezetben helyezkedik el, emellett biztosítja azt a kikapcsolódást és kellemes pihenést, amire a nyaralás során minden embernek szüksége van, aki a gőzt szeretné kiengedni.

Lágy tenger és fenyvesek

A Makarskai Riviéra méltán közkedvelt városa, Brela megőrizte az elmúlt idők szellemét és csendes exkluzivitását, ami nagyban hozzájárul egyedülálló és utánozhatatlan hangulatához. A fenyőerdők fái tökéletesen harmonizálnak a gyönyörű tengerparttal. Mediterrán éghajlat uralkodik, ami szintén kedvez a nyaralásnak, hiszen meleg és napsütéses időjárás jellemzi a területet, így a strandolás természetesen adja magát.

Kis strandok választéka

Brela mindig is egy különleges hangulatot volt képes biztosítani az ide látogatók számára, aminek köszönhetően szinte márkanév lett az elmúlt években. Brelának kis, intim strandjai vannak, így nyugodtan tudunk pihenni. Szálláshelyek tekintetében széles a választék, mindenki megtalálhatja, ami a leginkább megfelelő számára.