Egy különleges nyaralóhely Horvátországban: Omis

www.apartments-pisak.com

Omis Horvátország egyik legszebb helyén, egészen pontosan a Split-öböl déli végén foglal helyet. Hatalmas sziklafalak árnyékában fekszik, ami még különlegesebbé teszi a hely hangulatát. Omis tökéletes választás, ha egy tartalmas nyaralást szeretnénk eltölteni, ugyanis itt garantáltan nem tud az ember unatkozni. A városban is annyi a látnivaló, hogy felfedezésére elmegy több nap, de ha a környéken is körül akarunk nézni, tíznapos nyaralásnál ne tervezzünk rövidebbet!

Híres a csodás strandjairól

Omis homokos strandjai egyértelműen Horvátország legjobbjai közé tartoznak, és komoly vonzerőt jelentenek a turisták számára. A két homokos strand rengeteg embert vonz ide, már látványnak is csodálatosak, időtöltésnek pedig főleg elsőrangúak. Ha tehát strandolással vegyes városnézős nyaralást tervezünk, szintén hosszabb időtartammal érdemes számolni.

Családoknak is tökéletes

Omis kis- és nagycsaládosoknak egyaránt tökéletes nyaralóhely, de a kalandot kereső fiatal turistáknak is melegen ajánljuk. A strandokon kívül a város felett fekvő két erődöt is érdemes megtekinteni, ha erre járunk, és egy városnézést is iktassunk be.