Poreč: az üdülővárosok paradicsoma

www.bogovic.com
Régió: 

Aki egy felejthetetlen tengerparti nyaraláson szeretne részt venni, annak Poreč a tökéletes választás. Ez a kis horvátországi város az Isztria félsziget egyik legközkedveltebb üdülőhelye, mondhatni egy igazi turistaparadicsom. Hosszú kilométereken fekvő tengerpartja ideális minden napozni és hűsölni vágyónak, ugyanakkor apró kavicsos partja és kristálytiszta vize kétség kívül eleget tesz minden vakációzó igényeinek.

De ne feledkezzünk meg Poreč történelmi és kulturális kincseiről sem, melyek a mai napig látogatók millióit vonzzák ide. Fesztiválok, hajóutak, sportolási és szórakozási lehetőségek széles skálája tarkíthatja az ideutazók nyaralását. Ezért is nem véletlen, hogy számos apartman és szálloda áll rendelkezésére az ide érkező turistáknak, vendégeknek. Aki Poreč városában tervezi eltölteni nyaralását, annak biztosan lenyűgöző élményekben lesz része.

Az érintetlen óváros

Poreč városközpontja tökéletesen tükrözi az ősi római települések hangulatát. A mai napig érintetlen formában megmaradt városközpont tökéletes helyszíne egy romantikus sétának, de akár családi programnak is ideális. Régies stílusáról, hangulatos és szűk utcáiról elhíresült városka, mely garantáltan elnyeri minden korosztály tetszését. Az ide látogatók megtekintetik a csodálatosan szép történelmi emlékeket, valamint elmélyülhetnek ebben az igazán festői horvát tájban.