Kis falu Isztriában: Zambratija

www.szallas.hu
Régió: 

A nyaralást főként strandolással azonosító emberek számára kiváló nyaralóhely a horvátországi Zambratija. Ez a falu Isztria megyében terül el, annak északnyugati részén, Umag és Savudrija között. A nyaralóhely bátran ajánlható kisgyermekes családoknak, de olyanoknak is, akik szeretnek a nyaralás során néha felfedezőutakra is indulni: itt is vannak ugyanis nevezetességek, melyeket érdemes megtekinteni, így a kalandos kedvűek sem fognak unatkozni.

Strandolás mindenekfelett

Sok ember számára elképzelhetetlen a nyaralás anélkül, hogy egy tengerparton pihenve élvezze a kikapcsolódás minden percét. Ha úgy érezzük, magunk is ezek közé az emberek közé tartozunk, Zambratija tökéletes úti cél lehet a számunkra. A falu ugyanis kiváló strandolási lehetőséget biztosít, gyönyörű tengerparttal, egész nyáron kellemes hőmérsékletű tengerrel – kell ennél több ahhoz, hogy jól érezzük magunkat?

Egyéni szálláshelyek várják a turistákat

Mivel Zambratija egy kis falu, a szálláshelyek nagy része magánkézben van. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy főleg panziók, apartmanházak állnak a turisták rendelkezésére. Ezek mind családias hangulatú szállások, melyek kellemes környezetet jelentenek az egyébként is gyönyörű horvátországi városban.