Halászfaluból turistaközpont: Medulin

www.croatia-hotels-apartments.com
Régió: 

Medulin Horvátország egyik legnépszerűbb nyaralóhelye. Egykor csupán egy kis halászfalu volt, mára azonban egy modern turisztikai központtá nőtte ki magát. A város az isztriai turizmus egyik fő képviselője lett, amit főként gazdagon tagolt partvidékének köszönhet. Nem csoda, hogy a turizmus komoly bevételi forrás a helyieknek, a nyaralók oda vannak a városért.

Gyönyörű tengerpart

A medulini Riviéra népszerűségének elsődleges oka alighanem az, hogy mintegy háromnegyedét tengerpart borítja. A tenger növény- és állatvilága rendkívül gazdag, ami még lenyűgözőbbé teszi a képet. A tenger persze kiválóan alkalmas strandolásra, köves, homokos és sziklás strandok egyaránt megtalálhatók Medulin városában, így a víz szerelmesei számára valódi paradicsom a város. Legnépszerűbb strandja a Bijeca.

Nyugodt, romantikus nyaralás

Akik egy nyugodt és romantikus nyaralásra vágynak, ugyanakkor a nyugalmat szívesen szakítják meg időnként némi pezsgéssel, Medulinban megtalálták a tökéletes nyaralóhelyet. A városban persze többféle szállás található meg, így akár luxusszállodában, akár apartmanban szeretnénk tölteni a pihenést, garantáltan találunk majd az igényeinknek megfelelő helyet.