Királyi nyaralóhely a Biogradi Riviéra

www.biograd-na-moru.com

A Biogradi Riviéra Észak-Dalmácia középső részén, Zadar és Šibenik között helyezkedik el. A középkori Horvát Királyság egykori fővárosa, Biograd na Moru kitűnik környezetéből, köszönhetően rendezett kikötőinek, kellemesen árnyékos strandjainak, valamint bőséges sportolási-szórakozási lehetőségeinek. Mindezekból látható, hogy ez a horvátországi nyaralóhely minden utazó igényeit képes kielégíteni sokszínűségével.

Koronázások színhelye volt

Biograd na Moru városa a középkorban királyok koronázásának színhelye volt, amiből kikövetkeztethető, hogy a város történelmi emlékekben is bővelkedik, rengeteg látnivaló van itt azok számára, akik szívesen töltik az idejüket városnézéssel. Biograd na Morut két kikötő veszi közre, melyek összesen több mint 1000 kikötési helyet biztosítanak – ez sem mindennapi, látvány szempontjából sem. A város bátran ajánlható a családi nyaralásra vágyóktól a városnézőkön át a gondtalan nyári szórakozást keresőkig bárkinek.

Változatos szálláshelyek

Mint szinte minden horvátországi nyaralóhely, a Bigradi Riviéra területén is különböző szintű szállásokkal lehet találkozni. Családoknak kiváló választás lehet egy apartman, de ha tökéletes kényelemre vágyunk, szállodába is mehetünk.