Porec, a lehetőségek városa

www.rnb-exclusive.com
Régió: 

Amennyiben Porec városát választjuk nyaralásunk helyéül, bizonyára felejthetetlen élményekben lesz részünk. Ez a horvátországi kis település számtalan szállodai férőhelyet kínál az ide érkezők számára.

A horvát gasztronómia

Nyaralásunk során biztosan meg szeretnénk ismerkedni Horvátország gasztronómiájával. Ebből a szempontból Porec éttermei, vendéglői remek választásnak bizonyulnak. Itt készítik a már horvát nevezetességnek számító raznjicit és cevapot, ugyanakkor tengeri település révén különféle halételek, tengeri herkentyűk is arra várnak, hogy megkóstoljuk őket.

Abban az esetben, ha az említett különlegességek nem felelnek meg a mi ízlésvilágunknak, a Stari Saloon lesz a kedvenc helyünk. Itt készítik a helység legnagyobb pizzáját, amelynek átmérője 120 cm, tehát garantáltan nem marad éhesen egy száj sem.

Ha úgy döntünk, hogy apartmanban szeretnénk szállást foglalni, nyugodtan hozhatunk magunkkal előre elkészített vagy fagyasztott ételeket. Mivel az apartmanok mindegyike rendelkezik saját konyhával, így lehetőségünk nyílik magunknak elkészíteni a fogásainkat.

Szórakozás

Porec városkája híres pörgős éjszakai életéről is. Legismertebb szórakozóhelye a Club International, amelyet bulizni vágyók ezrei látogatnak. Beltéri, valamint szabadtéri résszel is büszkélkedik. Ittlétünk során több más színvonalas hely közül is választhatunk, ilyen például a Club Colonia vagy a Mansion Club is.